ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
Ιωαννίνων 34, Ανατολή Ιωαννίνων
(Δίπλα στα ΤΟΜΥ), ΤΚ:45221

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
Τ: 2651066355, Κ: 6948051207
e.tsagalidou@yahoo.com

Καλωσήλθατε στον δικτυακό τόπο του καρδιολογικού ιατρείου μας.

Βιογραφικό

Εισήχθη στην ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με το θεσμό των Πανελληνίων εξετάσεων το 2001 και αποφοίτησα το 2007 με το βαθμό ¨Λίαν καλώς¨.

Από το 2008 μέχρι και το 2009 διετέλεσα ως αγροτικός ιατρός την υπηρεσία υπαίθρου στο Περιφερειακό Ιατρείο Αγ.Κωνσταντίνου Σάμου σε θέση πλοίου.

Το 2009 μετέβη στο Paderborn της Γερμανίας,όπου εργάστηκα σε έμμισθη θέση ειδικευόμενης Παθολογίας στο νοσοκομείο ¨St.Johannistift¨ μέχρι και το 2010.

Από το 2010 μέχρι και το 2012 ειδικεύθηκα στην Παθολογία στο Γ.Ν.Γιαννιτσών,σε μια κλινική με πολύ μεγάλο όγκο ασθενών όλου του φάσματος της παθολογίας.

Από το 2012 μέχρι και το 2017 ειδικεύθηκα στην καρδιολογία στην Α΄καρδιολογική κλινική του γενικού νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ¨Γ.Παπανικολάου¨ . Κατά την ειδίκευσή μου ασχολήθηκα ενεργά με όλο το φάσμα της κλινικής και επεμβατικής καρδιολογίας (επειγοντολογία, μονάδα εμφραγμάτων, κλινική και προληπτική καρδιολογία, τακτικά ιατρεία υπέρτασης,καρδιακής ανεπάρκειας και συγγενών καρδιοπαθειών ενηλίκων, αιμοδυναμικό εργαστήριο, στεφανιογραφίες και τοποθέτηση stents, ηλεκτροφυσιολογικές μελέτες ,τοποθέτηση βηματοδοτών και απινιδωτών , κ.α.) ενώ παράλληλα εκπαιδεύτηκα
συστηματικά στη δοκιμασία (test) κοπώσεως και στον υπέρηχο-triplex καρδιάς έχοντας στο ενεργητικό μου έναν
πολύ μεγάλο αριθμό υπερηχοκαρδιογραφικών μελετών.

Το 02/2018 έλαβα τον τίτλο της ειδικότητας της καρδιολογίας μετά από επιτυχείς εξετάσεις.

Από τον 07/2018 μέχρι και τον 05/2020 υπήρξα επιστημονικά υπεύθυνη στο καρδιολογικό τμήμα του Πολυιατρείου ¨Ιατρική Ηπείρου¨, ενώ παράλληλα με υποτροφία της ελληνικής καρδιολογικής εταιρείας (για το έτος 2018-2019) εξειδικεύτηκα πάνω στις ¨Συγγενείς καρδιοπάθειες ενηλίκων¨στο πανεπιστημιακό νοσοσκομείο Ιωαννίνων.

Από τον 07/2020 διατηρώ το προσωπικό μου ιατρείο στην Ανατολή Ιωαννίνων.

Έχω συμμετάσχει και συνεχίζω να συμμετέχω ενεργά σε πληθώρα συνεδρίων και σεμιναρίων που αφορούν στην καρδιαγγειακή υγεία.Έχω υπάρξει ομιλήτρια σε πολλά εξ΄αυτών,κυρίως με θέματα που αφορούν στις ¨Συγγενείς Καρδιοπάθειες Ενηλίκων¨.

Επίσης έχω συγγράψει άρθρα-ανασκοπήσεις-ενδιαφέροντα περιστατικά,που έχουν δημοσιευθεί τόσο σε ελληνικά περιοδικά όσο και στην επίσημη ιστοσελίδα της ευρωπαικής καρδιολογικής εταιρείας(esc).

Eίμαι μέλος της ελληνικής καρδιολογικής εταιρείας,καθώς και της ομάδας εργασίας ¨Συγγενών καρδιοπαθειών ενηλίκων, βαλβιδοπαθειών και πνευμονικής υπέρτασης¨.